+31 (0)575 551 582 |
|

Heerlijk eten in Bosrestaurant De Reehorst

Bent u op zoek naar een leuk Bosrestaurant in de Achterhoek? Op Bosrecreatiepark De Reehorst zit een heel mooi, luxe bosrestaurant, geschikt voor romantische diners, maar ook voor groepen en catering. Kortom, een bosrestaurant dat aan al uw wensen kan voldoen!

Leker eten met het gezin

Als u gaat dineren in het bosrestaurant, dan is het natuurlijk goed om te weten dat u met uw hele gezin aan kunt schuiven. Om dat te faciliteren, beschikt het bosrestaurant over een uitgebreide menukaart, waar jong en oud wat uit te kiezen hebben. Zo zijn er heerlijk voor, hoofd en nagerechten, maar ook kleinere gerechten voor de kids. De kinderen kunnen bijvoorbeeld heerlijk genieten van poffertjes, spareribs en kipsaté (in kinderporties), terwijl u als ouder een heerlijke Ossenhaas of Pasta nuttigt. Zo kunt u met het hele gezin genieten van een diner op maat!

Ook leuk voor een feestje

Heeft u iets te vieren en zoekt u een leuke locatie om dit te doen? Dan is het Bosrestaurant op Bosrecreatiepark De Reehorst misschien de plek die u zoekt. Het Bosrestaurant beschikt over een leuke zaal met bar en restaurant. Hier kunt u een uitgebreid feest geven waar iedereen nog lang over zal napraten. En is de groep iets groter dan verwacht? Dan heeft de zaal nog de mogelijkheid uit te breiden. U zit hier dus altijd goed!

Ook catering beschikbaar

Wilt u uw feestje een uniek karakter geven? Regel dan ook de catering bij Bosrestaurant de Reehorst. U krijgt heerlijke hapjes geserveerd en u zult absoluut met een voldaan gevoel het feest verlaten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Bosrestaurant de Reehorst.

 

Bosrestaurant Terras

Activiteiten in het Bosrestaurant

Naast heerlijk eten worden er ook hele leuke activiteiten georganiseerd in het Bosrestaurant. Wat dacht u bijvoorbeeld van kaartschieten? Deze activiteit is uitstekend voor bijvoorbeeld familie- of vriendenuitjes. Schiet u de meest punten? Ook leuk: De Feestquiz. Onder het genot van een hapje en een drankje beantwoord u de leukste vragen. Heb jij ze allemaal goed?

Nog veel meer leuks

Naast deze activiteiten organiseert het Bosrestaurant nog veel meer leuke groepsactiviteiten. Bekijk ze snel, en wie weet ziet u er iets leuks tussen staan!

Bezoek het Bosrestaurant vanaf de camping

Wilt u uw bezoek aan Bosrestaurant De Reehorst NOG aangenamer maken? Reserveer dan een kampeerplaats of huuraccommodatie op Recreatiebospark De Reehorst. Vanaf de camping zit u in no time lekker te dineren in het Bosrestaurant. Bekijk nu de mogelijkheden en kom gezellig bij ons langs.

Reserveer de campingReserveer een tafel