+31 (0)575 551 582 |
|
Nieuws overzicht

Even voorstellen

Geplaatst: 16-05-2017

Met veel plezier stellen wij de nieuwe beheerder van Vakantiepark de Reehorst aan u voor. Zijn naam is Hans Böhmer.

Nieuwe energie en frisse ideeën

Van het dorp naar het bospark. Van het onderwijs naar parkbeheerder. Hans Böhmer wil het tweede deel van zijn werkzame leven anders invullen. Na dertig jaar met veel plezier de jeugd te hebben begeleid naar een goede toekomst, zet hij nu zijn energie op mensen om hen de weg te wijzen naar een aantrekkelijke vakantie en te genieten van hun pensioen. Een vakantie op Camping De Reehorst annex TOP-Buitenplaats Vorden.

Zijn zoon Roy gaf de aanzet om beheerder te worden van camping/vakantiepark De Reehorst in Vorden. Hij was al enkele jaren kok in het restaurant van de camping en had er wel oren naar deze fraaie eetgelegenheid over te nemen. Voor Hans en zijn vrouw Xaveria aanleiding na te denken over hun toekomst.

Dertig jaar onderwijs was voldoende om in de tweede helft van zijn werkzame leven een andere uitdaging aan te gaan. “Inderdaad”, zegt Hans nu: “Dit is wel heel anders, maar prachtig afwisselend. Ik wilde al langere tijd iets voor mezelf en in gesprekken met mijn zoon en mijn vrouw Xaveria kwamen we tot deze keuze. Wanneer jij kiest voor het restaurant, wijden wij onze aandacht en energie aan het park. Waarmee voor alle drie wens in vervulling ging.

Prachtige ligging

Als inwoners van Vorden was het park ons niet onbekend. Mijn ouders hadden er in het verleden een chalet evenals mijn broer. Mijn vrouw en ik kwamen er regelmatig en waren onder de indruk van de prachtige ligging tegen de bosrand, hoe mooi, je er kunt wandelen en fietsen. Het park zelf heeft naast het restaurant een peuterbad en speeltuin. Op nauwelijks driehonderd meter ligt ene geweldig riant zwembad met ligweide. Het park is een oase van rust en ruimte. Het is een rustiek en kleinschalig park dat een intieme sfeer uitstraalt”.

Een nieuw leven

Het nieuwe leven is heel anders, druk, maar zeer afwisselend en het bevalt uitermate goed. Langzaam willen we het maken zoals wij het graag zien. Onderhoud en hygiëne hebben de hoogte prioriteit. Maar als je ziet hoe mensen tevreden zijn, geeft dat een enorme kick. Uiteraard wonen we zelf hier ook en s ’morgens genieten we van het ontwaken van de natuur, de vogels die de nieuwe dag openen met hun gezangen. We zitten vol frissen en nieuwe ideeën. Het is geweldig te ervaren hoe er rond zo’n nieuwe uitdaging een enorme portie energie vrijkomt”, lacht Hans Böhmer.