+31 (0)575 551 582 |
|

Vakantie in de Achterhoek

De Achterhoek is met uitstek een van de mooiste, fijnste en leukste gebieden voor een vakantie in eigen land. En nee, niet alleen voor het middelbare fiets- en wandelpubliek! De Achterhoek heeft voor jong en oud heel erg veel te bieden. Bij vakantie Achterhoek denken wij vooral aan;

  • Geen stress, lekker onthaasten.
  • Plattelandstoerisme
  • Prachtige natuur.
  • Leuke evenementen, zoals de Zwarte Cross.

Kortom, een vakantie Achterhoek heeft ontzettend veel leuks te bieden. Genoeg reden om deze regio met een bezoek te vereren!

Omgeving van De Reehorst

De omgeving van Vorden is erg mooi. Naast veel natuur zijn er ook een aantal leuke steden en dorpen. Zo is de middeleeuwse stad Zutphen een prachtige stad vol met historie, bezienswaardigheden en... veel terrassen! Hier kunt u heerlijk cultuur snuiven, maar ook lekker tot rust komen onder het genot van een hapje en een drankje. Maar ook de stad Deventer ligt vlakbij Vorden. Zowel Zutphen als Deventer is een Hanzestad. Dit betekent dat ze van oudsher gebruikt werden voor de in en uitvoer van handelsgoederen. Beide steden werden vroeger als zeer belangrijk gezien voor de Nederlandse handel met het buitenland, en dat is terug te zien in het historisch centrum van beide steden.

Vakantie Achterhoek Zutphen

Evenementen tijdens vakantie Achterhoek

Tijdens uw vakantie Achterhoek zijn er verschillende leuke evenemten te bezoeken. Gaat u bijvoorbeeld in juli op vakantie naar Recreatiebospark De Reehorst, dan hoort een bezoek aan de Zwarte Cross tot de mogelijkheden. Dit driedaagse muziek-, theater- en motorcrossfestival staat bomvol grote artiesten, leuke optredens en spannende motorcross-races. U zult uzelf hier niet vervelen!

Chocoladefestival Zutphen

Ook absoluut de moeite waard: het Chocoladefestival in Zutphen. Dit festival staat geheel in het teken van chocola. U kunt het zo gek niet bedenken, of er is een chocoladevariant aanwezig op dit festival. Denk bijvoorbeeld aan chocoladebier en chocolade wijn. Dit festival vind plaats in september, en op fietsafstand van de camping. Ideaal tijdens uw vakantie

Vakantie Achterhoek Accommodatie

Boek nu uw vakantie Achterhoek

In de Achterhoek is veel meer te doen dan we hier op kunnen noemen. Dus heeft u na het lezen van deze pagina zin gekregen om de Achterhoek te komen ontdekken? Boek dan nu een kampeerplaats of huuraccommodatie op Recreatiebospark De Reehorst in Vorden en laat u inspireren door de prachtige Achterhoek!

Boek nu uw plek op de camping